2013. február 11., hétfő

Kössünk lányok!


Csak egy gombolyag!
Kössünk lányok! 

Szeretném megismertetni veletek a kötés "gyönyöreit". :) Kövessetek és bebizonyítom nem is olyan bonyolult mint ahogy az elsőre tűnhet!
A kötés nem csak kellemes időtöltés de hasznos is. Köthetsz egyedül csendben otthon, barátnőddel, de akár társaságban is.
Egy kis odafigyeléssel, bevallom sok türelemmel bárki megtanulhat kötni. Szeretném minél szélesebb körben terjeszteni a kötés technikáját, egyszerű érthető leírásokkal, alapismeretekkel melyek segítenek kiigazodni a fonalak és tűk világában. Szeretnék arra ösztönözni mindenkit, hogy bátran kövesse saját ösztöneit, elképzeléseit és alkosson egyedit, hangulatához, fantáziájához és egyéniségéhez mérten! Ehhez ötletekkel és saját tapasztalatommal tudok nektek segítséget nyújtani.
Szeretném eloszlatni azt a tévhitet is, hogy a kötés drága mulatság! Igen, drágák a fonalak, drágák a használatos eszközök és drága az idő is de egy kis leleményességgel, fantáziával és elszántsággal ellensúlyozni tudod azt! És a végeredmény önmagáért beszél! 

Gyöngyvér



1 megjegyzés:

  1. Most találtam rá a blogodra, és nagyon örülök neki. Végigolvastam az, összes bejegyzést, nem hagytam megjegyzést, mert mindegyiknél csak ugyanazt írhatnám.
    Csak ámulok, nagyon tetszenek a munkáid!

    VálaszTörlés